Öppet enligt överenskommelse vecka 47

Denna vecka, vecka 47, finns jag på plats som vanligt i ateljén här på Nolbygård. Jag tar gärna emot Din beställning via meddelande eller telefon, och skickar eller levererar den hem till Dig. Men om Du vill komma på besök denna vecka, så ber jag Dig skriva en rad innan här i ett meddelande, eller maila mig på maria@ullabutta.se. Detta för att Nolbygårds Ekokafé en trappa ner har drabbats av ett fall av covid-19 i personalen och håller därför stängt hela veckan.
Varma krya-hälsningar till dem och till alla er andra som kämpar på olika sätt. Var rädda om er och håll ut! Tillsammans kan vi hitta nya sätt att ta oss igenom den här tiden. ???❤️???

Denna vecka, vecka 47, finns jag på plats som vanligt i ateljén här på Nolbygård. Jag tar gärna emot Din beställning via meddelande eller telefon, och skickar eller levererar den hem till Dig. Men om Du vill komma på besök denna vecka, så ber jag Dig skriva en rad innan här i ett meddelande, eller maila mig på maria@ullabutta.se. Detta för att Nolbygårds Ekokafé en trappa ner har drabbats av ett fall av covid-19 i personalen och håller därför stängt hela veckan. Varma krya-hälsningar till dem och till alla er andra som kämpar på olika sätt. Var rädda om er och håll ut! Tillsammans kan vi hitta nya sätt att ta oss igenom den här tiden. ???❤️???

You may also like

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *