En Livs Levande Modevisning

Mina Damer & Herrar, Stora & Små… Ä n t l i g e n har jag den stora glädjen, lyckan & äran att få presentera, ja bokstavligen släppa ut ur garderoben; Ullabuttas nya familjemedlemmar Ullabutto & Ullabuttino! Ännu gladare är jag att ha möjligheten att göra detta i ”En Livs Levande Modevisning” här på Nolbygård nere i Ekokaféet. Endast 30 biljetter säljes så vi kan hålla de avstånd som behövs, och förutom själva plaggen som kommer visas av både stora och små modeller, kommer vi få njuta av ljuvlig, levande musik av Jenny & Björn samt Lasse Bagares fantastiska, nybakade ”musikpizzor”.
Den 7/11 kl 17.00 släpper vi in er i omgångar, för att sedan dra igång föreställningen kl 18.30. Därefter finns möjlighet att titta närmare på hela kollektionen, prova och kankse köpa eller beställa ett eller annat plagg.
Biljetten kostar 200:- och Du köper den genom att maila till maria@ullabutta.se för vidare anvisningar, eller besöka mig här i ateljén på Nolbygård.
Varmt, hjärtligt och innerligt välkommen!

You may also like

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *