En Otroligt Nära Modevisning 2018

Lördagen den 14/4 kl 17.00 är det åter dags för En Otroligt Nära Modevisning!

För 5:e året i rad arrangerar Ullabutta en modevisning i ovanligt format tillsammans med andra små lokala företag. I år – precis som i fjol – står de flinka flickorna Malin & Maria på Salong Reign för hår & make-up och Berit från Fägring Stor visar vackert återbruk och blomsterbinderier. Nytt för i år är att vi får levande musik i form av ljuva toner av Michelle Sandberg på gitarr och sång.

Det hela utspelar sig här på Nolbygård, nere i Ekokaféet mitt bland er i publiken. Den som vill passar förstås på att njuta av läckerheterna ifrån bageriet. Direkt efter visningen finns gott om tid att mingla, fråga, prova, känna och även inhandla det som visats på scenen och mycket annat. Vi kommer också låna smycken från Lina Smyckedesign som även de finns tillgängliga för försäljning efteråt.

Boka Din biljett i tid så att Du säkert får plats! 

Biljetten kostar 100:- och köpes på följande ställen:

Ullabuttas ateljé & butik på Nolbygård, tel: 0733-307793

Nolbygårds Ekokafé, tel: 0322-12323

Salong Reign, Hjelmqvistska Gården, tel: 0763-149606

Eller via mail till maria@ullabutta.se

Varmt välkommen!

You may also like

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *