Nolbygårds Höstmarknad

Just nu pågår förberedelserna för fullt på Nolbygård inför våran årliga höstmarknad! Så samla vänner & bekanta, släkt & familj, äpplen & päron (jodå, här får Du gärna ta med och sälja ditt överskott från trädgården. Maila mig för mer info på maria@ullabutta.se) och kom ut och njut av hösten med oss bland sagotanter & minitåg, korvgrillare & utställare, och en massa trevliga besökare!

image

Ps. Sprid gärna den digitala affischen vidare bland de Dina!

You may also like

4 kommentarer

  1. Hej!
    Tack för inbjudan via insta gram. Är intresserad men skulle vilja få lite mera information angående bord,kostnad mm
    Med vänliga hälsningar Agneta Stadling

    1. Hej Agneta! Så roligt att du är intresserad! Självklart ska du få mer info. Jag ber Sinikka som samordnar årets marknad att skicka vårt välkomst/infobrev till dig. Vad har du för mailadress? Kortfattat kan jag säga att det kostar 100:- och att utställaren själv står för bord och ev regnskydd/tält.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *